Hodí sa k rybám, hovädziemu a bravčovému mäsu, k omáčkam, studeným misám. Podáva sa k predjedlám, taveným syrom, tvarohovým syrom typu cottage cheese a ľahším jedlám z hydiny, rýb a teľaciny. Podávame pri teplote 11-13 °C.
Ostatné
Popis
Úprímný Vlašák pestovaný na Šenkvických pôdach s výraznou trávnato - kvetinovou aromatikou. V chuti môžme nájsť ovocné tóny podčiarknuté sviežou kyselinkou. Víno má nízky obsahom histamínu, a tak je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou.
Sme neveľké vinárstvo na úpätí Malých Karpát, kde dorábame vína, ktoré sú jedinečné a harmonické. Víziou spoločnosti BOVINEL je zachovať tradičnú vinársku receptúru nášho kraja a prepojiť ju s modernými technológiami a enologickými postupmi.