Víno je vhodné podávať k tmavšiemu mäsu, k divine, k hovädziemu mäsu. Výborne sa hodí k plesňovým syrom ako je Niva alebo Gorgonzola. Optimálna teplota podávania je 14-16 °C.
Ostatné
Popis
Harmonické, ľahké telo spojené so zamatovou štruktúrou chuti v koncovke s výrazným prejavom vanilkového struku. Zamatová štruktúra - stredne dlhá dochuť. Nazov vína je slovnou prešmyčkou slov Cuvée Bovinel, teda víno tvorené viacerými odrodami hrozna. V tomto prípade ide o odrody Zweigeltrebe, Frankovka Modrá a Dornfelder.
Sme neveľké vinárstvo na úpätí Malých Karpát, kde dorábame vína, ktoré sú jedinečné a harmonické. Víziou spoločnosti BOVINEL je zachovať tradičnú vinársku receptúru nášho kraja a prepojiť ju s modernými technológiami a enologickými postupmi.